KORONAVÍRUS JÁRVÁNY TÁJÉKOZTATÓ


Kedves Pácienseink!

Betegeink biztonsága és a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében Egészségközpontjainkban a következő intézkedéseket tesszük:

  • Minden Egészségközpontunkba érkező Páciensnél és kísérőiknél lázat mérünk
  • Minden Egészségközpontunkba belépő személynek egy néhány kérdésből álló kérdőívet kell kitöltenie
  • Telefonos kapcsolatfelvétel esetén kollégáink telefonon keresztül is kérhetik a kérdőív kérdéseinek megválaszolását

Mindezek mellett a jelenlegi koronavírus helyzetre tekintettel kérjük az Egészségközpontok felkeresése előtt az alábbi pontok figyelembevételét:

  • Kérjük lázasan, illetve köhögés esetén ne jelenjen meg a rendelésen, illetve az előjegyzett időpontban, erről telefonon illetve emailen értesítse kollégáinkat
  • Kérjük, hogy fokozottan ügyeljen a gyakori kézfertőtlenítésre, legyen szíves az Egészségközpontba érkezéskor és távozáskor is kezet fertőtleníteni! Az ehhez szükséges speciális fertőtlenítőszerek rendelkezésre állnak minden helyszínen.
  • Kérjük, hogy amennyiben az utóbbi időben külföldön járt és tüneteket észlel, ne menjen közösségbe, hívja az erre a célra szolgáló hivatalos zöld telefonszámot: 06 80 277 455 vagy 06 80 277 456, illetve írjon emailt a koronavirus@bm.gov.hu email címre!

Hivatalos lakossági tájékoztató: www.koronavirus.gov.hu

Megértésüket köszönjük!


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.