Együtt az egészséges életért

2017. szeptember 1-jétől megújult Egészségközpontjainkban a LongLife Tagsági Program. A LongLife Tagsági Program célja, hogy még nagyobb hangsúlyt fektessünk az egészségápolásra, a megelőzésre és az egészség helyreállítására, valamint hogy a Tagsághoz való csatlakozással pácienseink további előnyöket és kedvező feltételeket élvezhessenek egészségügyi kezeléseik során a programnak köszönhetően.

A LongLife Tagsági Program vizsgálatai:

A LongLife Tagsági Program keretein belül minden páciensünk igénybe veheti az Elektronikus Egészségtár szolgáltatásait, illetve állapotfelmérő egészségügyi vizsgálatokat, mely a következőket tartalmazza:

 • Pácienseink betekintést és hozzáférést nyernek (Magyarországon egyedülálló módon) informatikai rendszerünkön keresztül saját egészségügyi dokumentációjukhoz, azaz minden olyan leletükhöz és vizsgálati anyagukhoz, ami az Egészségközpontban készült, vagy amely a dokumentumtárba feltöltésre kerül.
 • Laborvizsgálat vérből Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT), Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Karbamid, Kreatinin, Glükóz (vércukor), Vas (Fe), Összfehérje, Koleszterin, Triglicerid, Vérkép automatával (kvalitatív és kvantitatív vérképpel), Húgysav, Süllyedés plusz egy szabadon választható vizsgálat az alábbiak közül:
  • TSH
  • CRT
  • D vitamin
  • férfiaknak PSA
  • hölgyeknek CEA 125
 • EKG Az elektrokardiográfia (röviden EKG) egy noninvazív diagnosztikai eljárás, mely a szív működéséről ad hasznos információt. A szív elektromos jelenségeit vizsgálja a szívizom-összehúzódásakor keletkező elektromos feszültség regisztrálásával. Az EKG segít megállapítani, hogy a szív ritmusosan ver-e, normálisan terjed-e az akciós potenciál. Elemezni lehet általa a szív ritmusát, az ingerület kiindulásának a helyét, az ingerületvezetés sebességét, a szívizom vastagságát, a szívizom esetleges vérellátási zavarát, következtethetni lehet esetleges tüdőembóliára.
 • Vérnyomásmérés A verőeres (artériás) vérnyomás (a vér érfalra gyakorolt nyomásának) vizsgálata. A beállított vérnyomáscsökkentő kezelés hatásossága is ellenőrizhető vele. A vizsgált személynek a vérnyomásmérést megelőző fél órában kerülnie kell a testmozgást, az étkezést, a dohányzást, a kávé, a tea és az alkoholfogyasztást. A beteg a gyógyszereit a szokott módon szedje.
 • BMI (testtömeg index megállapítása) A testtömegindexkalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, elhízott, esetleg túl soványe. A testtömegindex (ismertebb elnevezéssel BMI) egy statisztikai mérőszám, mely az egyén testmagasságát és tömegét veti össze. Kiszámítása során a kilogrammban megadott testtömeget osztják a méterben mért testmagasság négyzetével.
 • Véroxigén szint A szervezet oxigénellátottságát a vérben található oxigén szintjével lehet a legjobban mérni. Egy egészséges embernél ez 99%, egy átlagembernél 96-98%, különféle betegségekben vagy energiahiányban szenvedőknél ez általában 89-95%. Ha a vér oxigénellátottsága nem éri el a 99%ot, akkor a szervezet folyamatosan oxigénhiányban szenved, a sejtek egy része folyamatosan alulműködik. Minél tovább áll fent az oxigénhiányos környezet, annál nagyobb az esélye annak, hogy a következményeként valamilyen betegség kialakul. A szervezetünk oxigén telítettsége ujjhegyre csatolt oxigénmérővel egy pillanat alatt kimutatható.
 • Vizelet gyorsteszt A vizelet a vese működésének eredménye, azaz segítségével egy sor belgyógyászati problémára derülhet fény. A vizelet elemzése során kimutathatók a húgyúti fertőzések, a cukorbetegségre vagy a gyulladásra utaló fehérjék.
 • Választható ultrahang vizsgálat Az ultrahang diagnosztika segítségével lehetővé válik a test bizonyos részeinek kétdimenziós, képi ábrázolása, akár mozgás közben is, valamint a folyadékok áramlási tulajdonságainak (elsősorban a sebességének) mérésére. Ma már lehetőség van háromdimenziós számítógépes képalkotásra is (pl. magzati ultrahang). Az UH vizsgálat a szervezetre nem ártalmas, fájdalommentes vizsgálat, amely igény szerint ismételhető. Választható vizsgálatok:
  • Hasi és kismedencei ultrahang
  • Szív ultrahang
  • Emlő ultrahang
  • Nyaki, végtagi erek ultrahang vizsgálata
  • Pajzsmirigy és nyaki lágyrész ultrahangos vizsgálata

Vizsgálatok leleteit kiértékelő belgyógyászati összefoglaló vélemény A LongLife Tagsági Program keretében az első szakorvosi vizsgálat kiegészítő díja 365 napra + 12.500 Ft/év, mely az első vizsgálat alkalmával fizetendő és tartalmazza a prevenciós program plusz szolgáltatásait. Ezen felül a program tagjai LongLife kártyájukkal egy éven keresztül akciós áron vehetik igénybe szakorvosi és kontroll vizsgálatainkat. Így az alap szakorvosi vizsgálatok díjából 6% kedvezményt kapnak. A LongLife Tagsági Program minden páciensünk számára opcionálisan választható

Bejelentkezés, érdeklődés

A LongLife Tagsági Programmal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit és érdeklődését sok szeretettel várjuk elérhetőségeinken.

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.