Reumatológia

Dr. Balaton Dávid

Dr. Balaton Dávid

Bemutatkozás

A reumatológiai osztályon végzett napi munka mellett mozgásszervi panaszokat érintő járóbeteg szakrendelést is végeztem. Ezen kívül „polyarthritis szakrendelést” is folytattunk az autoimmun alapú ízületi gyulladással küzdő páciensek részére, állapottól függően biológiai terápiával kiegészítve a betegek kezelését. Osztályunk profiljának sok éven keresztül szerves részét képezte a Magyarországon csak igen kevés helyen elérhető, un. radiosynovectomiás (RSO) eljárás alkalmazása. Ezen injekciós kezeléssel az emberi test valamennyi ízületében megjelenő gyulladásos folyamatot kiemelkedő hatékonysággal tudtuk kezelni.

Tanulmányok, végzettségek

• 2003-2009 Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, általános orvosidiploma
• 2009-2014 Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, reumatológia szakképzés, reumatológia szakvizsgaSzakmai tapasztalatok

• 2009-2020, Bács-Kiskun Megyei Kórház Reumatológia osztályos és szakrendelői munkaSzakterületek, specializációk

Reumatológia szakrendelésünkön rövidebb, ill. hosszabb ideje fennálló problémákkal fordulhatnak hozzánk. A panaszok megbeszélését követően részletes mozgásszervi vizsgálat történik, mely kiemelten fontos a további teendők megállapításához. Szükség esetén lehetőség van gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító injekciós kezelésre (pl.: nyak- és deréktáji, térd-, boka-, könyök- és vállízületi panaszok esetén).Társasági tagságok

Magyar Orvosi KamaraNyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.